Макарон өнімдерінің технологиялық үрдістерінің сапасын стандарттау.

Дуйсенбекова, О.О. and Нуркасым, С.Б. and Мыржыкбаева, А.Д. Макарон өнімдерінің технологиялық үрдістерінің сапасын стандарттау. Қазақстан жоғары мектебі халықаралық ғылыми журналы - 2017» (Алматы, 2017), №3. ISSN ӘOЖ 637.075

[img] Text
статья.pdf

Download (938kB)

Abstract

Макарон өнімдерін өндіру экологиялық және фитосанитарлық қауіпсіздікті, ауыл шаруашылығы мақсатындағы жерлердің экологиялық және фитосанитарлық қауіпсіздігін, құнарлылығын сақтауды және ұдайы молықтыруды қамтамасыз ететін, қоршаған ортаға қолайсыз әсер етуді болдырмайтын немесе шектейтін ғылыми негізделген және ұсынылған тәсілдермен жүзеге асырылуы.

Item Type: Article
Subjects: Agriculture and forestry
Agriculture and forestry
Depositing User: Оразкуль Оспановна Дуйсенбекова
Date Deposited: 23 May 2018 10:57
Last Modified: 23 May 2018 10:57
URI: http://repository.kaznau.kz/id/eprint/442

Actions (login required)

View Item View Item