Сапаны жалпы басқарудың модельдері (2 басылым)

Дуйсенбекова О.О., Оразкуль Оспановна Сапаны жалпы басқарудың модельдері (2 басылым). Эвера. Баспахана Алматы 2018. ISBN 978-601-241-236-9

[img] Text
книги сапа 2018.pdf

Download (2MB)

Abstract

Оқулықта сапаның жүйесін басқаруға арналған ғылыми, әдістемелік және ұйымдастыру жұмыстарын қамтамасыз ету мәселелері қарастырылған. Сапаны жалпы басқарудың модельдерін қамтамасыз етуді ұйымдастыруы, өнімнің қасиеттері мен сипатының жиынтығы, сапаға қатысты ұйымды басқару немесе жетекші ету жөніндегі үйлестірілген қызметтері, өнім сапасын басқару механизмі жүйесінің өзара байланысты объектілері мен субъектілерінің жиынтығы, өнімнің өмірлік кезеңінің әртүрлі сатыларындағы және сапаны басқару деңгейлеріндегі қолданылатын ережелері мен әдістерінің жиынтықтары көрсетілген. Оқулықта кесте, сұлба және тапсырмалар ретінде көптеген мысалдар мен анықтамалық мәліметтер берілген. Оқулық «Метрология, стандарттау және сертификаттау» бағыты бойынша жоғары оқу орындарының студенттеріне және колледж оқушыларына арналған. Сонымен қатар, магистранттар мен өндіріс мамандарына да қызығушылық туғыза алады. ЖОК 005 (07578) ББК 65.290-2 я 73 Пікір жазғандар: Уажанова Р.У. - Алматы технологиялық университетінің «Тағам өнімдерінің қауіпсіздігі және сапасы» кафедрасының меңгерушісі, профессор, техника ғылымдарының докторы Абдибаттаева М.М. – Әл-Фараби атындағы ҚазҰУ, энергоэкология кафедрасының профессоры, техника ғылымдарының докторы Жанкуразов Б.О. – Қазақ ұлттық аграрлық университетінінің «Тағам өнімдерінің технологиясы және қауіпсіздігі» кафедрасының профессоры, техника ғылымдарының докторы, Жаратылыстану ғылымдарының Ұлттық академиясының академигі

Item Type: Book
Subjects: Agriculture and forestry
Agriculture and forestry
Depositing User: Оразкуль Оспановна Дуйсенбекова
Date Deposited: 24 May 2018 06:13
Last Modified: 24 May 2018 06:13
URI: http://repository.kaznau.kz/id/eprint/474

Actions (login required)

View Item View Item